Welkom bij Xander
Met mijn jarenlange ervaring in de horeca, catering en evenementenbranche, heb ik een brede expertise opgebouwd in zowel keukens van gerenommeerde restaurants als bij grootschalige festivals en evenementen in heel Europa. Mijn passie voor gastronomie begon met mijn opleiding aan de Francois Vatelschool en ROC Mondriaan Horeca, waar ik een solide basis heb gelegd als kok.
Tijdens mijn loopbaan heb ik gewerkt als kok, gastheer en bartender in restaurants, clubs en op diverse festivals en evenementen. Ik me steeds toegelegd op het leveren van topkwaliteit, zowel in service als in culinaire creaties. Van het bereiden van verfijnde gerechten in restaurants tot het managen van grote cateringprojecten voor honderden gasten, ik weet hoe belangrijk teamwork, flexibiliteit en een oog voor detail zijn bij het creëren van een onvertgetelijke beleving.
De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het voorbereiden, opbouwen en afbouwen van grote evenementen, waar ik als zelfstandige en bij verschillende cateringbedrijven de verantwoordelijkheid droeg voor de logistieke organisatie. Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grootschalige evenementen, ik zet altijd in op een perfecte organisatie en uitvoering.
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn netwerk uit te breiden binnen de horeca- en evenementenwereld. Ik sta open voor nieuwe projecten en samenwerkingen. Neem gerust contact met me op!
Nadere informatie over mijn achtergrond en meer referenties vind je ook op LinkedIn












